O NAMA

Marlin je plivački klub – sa našim plivačima koji se takmiče na svim nivoima od lokalnih do međunarodnih takmičenja.

Naocare za plivanje

KLUB MARLIN

VIZIJA I MISIJA

Sa članovima kojih je svakim danom sve više i više postali smo veoma konkurentan klub.

Promovisati plivanje, razvijati plivače kao sportiste do njihovog najvišeg potencijala u pozitivnom okruženju, podstičući disciplinu, posvećenost, integritet i čast kako u bazenu tako i izvan njega.

Obezbedi najbolje moguće uslove za svakog plivača, bilo mladom ili odraslom, mogućnost da postignu svoj individualni potencijal.

Trudimo se da svakom plivaču omogućimo zabavu, stvaranje novih prijatelja, iskustvo jedinstvene kulture plivanja i učenje o pozitivnom učešću u zahtevnom timu.

Naše Nagrade

Sve naše nagrade su došle od strane plivača koji su sa najvećim procentom poboljšali svoje performanse na svim nivoima.

Marlin Klub

Naši Treneri

Tim Marlin ima dokazan uspeh u podučavanju i treniranju plivača svih uzrasnih kategorija.

trener Aleksandar Ljiljak
GLAVNI TRENER

Aleksandar Ljiljak

Aleksandar je osnivač i glavni trener PK Marlin-a. Dugo je uključen u rad na najvišem nivou. Radio sa juniorskom selekcijom Srbije i sa državnim prvacima i rekorderima.

trener Sasa Meleg
TRENER TAKMIČARA

Saša Meleg

Saša je osnivač i trener PK Marlin-a . Kao bivši član kadetske i juniorske selekcije Srbije poseduje nemerljivo plivačko iskustvo koje prenosi svakodnevno na svakog plivača

trener Srdjan Beglerbegovic
TRENER

Srđan Beglerbegović

Srđan se priključio Marlinima još na samom početku, kao jedan od bitnih faktora takmičarske grupe doneo je prvu medalju Marlinima. Danas uspešno vodi naše najmlađe članove. 

trener Dusan Novakovic
OBUKA STILOVA

Dušan Novaković

Dušan je došao u Marline da unese novine, kako kao takmičar tako i kao trener i ne preza od toga da svoje veštine podeli sa namlađima. Tako da često provodi vreme sa njima u bazenu.

plivac - plivacica